Is jouw horecazaak vega(n) proof?


• Let op! Vul bij eventuele meerdere vestigingen per vestiging één formulier in & e-mail ons meer info en beelden.
• Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
• Bij problemen of vragen, e-mail ons dan direct ajb. Of bel Erwin op 020-3300044.

Aanmelding voor het LEKKER VEGA Keurmerk is gratis (er zijn geen jaarlijkse kosten) & gaat als volgt:

Lekker Vega Keurmerk voor je horecazaak, eetcafe, lunchroom is er in 3 waarderingen

Bekijk hier alle info over de waarderingen (goud, zilver en brons)


STAP 1
Vul alles in en upload foto’s (gerechten, interieur, etc) en menukaart. Hoe beter de foto’s, des te meer zichtbaarheid en reserveringen!
Kies of je een kleine bijdrage voor onze investeringen in keurmerk en alle promotie wilt doen… In ruil daarvoor ontvang je:
• een Pdf met waardevolle, heldere en makkelijk toepasbare tips om je restaurant te verduurzamen, een nieuwe groep consumenten te verwelkomen die nu 100% jouw eetgelegenheid links laten liggen, en hoe je meer uit je promotie haalt;
• promotie van de Vegetariërsbond in het LekkerVega Magazine (oplage 20.000) en in de nieuwsbrief (38.000+ abo’s).

STAP 2 
Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier beoordelen wij de menukaart (op het aantal opties) om de waardering (goud, zilver, brons) te kunnen bepalen. Op basis daarvan sturen wij de LEKKER VEGA promotiematerialen toe zodat je jouw deelname kunt gaan uitdragen.

STAP 3 
Na vaststelling van de waardering zullen we jouw restaurant toevoegen aan de verzameling op Lekkervega.nl en het restaurant uitlichten op social media, in nieuwsbrieven, etc. Vanaf nu is het restaurant officieel een LEKKER VEGA restaurant (of eetcafé of lunchroom)!
In het eerstvolgende nummer van LekkerVega Magazine (20.000 exemplaren, 60% losse verkoop) wordt jouw restaurant opgenomen met beeld, naam en stad.